Vismagneet POWERPULL Shaft 1

85,95 incl. BTW

Deze super vismagneet heeft een zeer hoge aantrekkingskracht en wordt geleverd met Wolf Garten/Gardena adapter en/of touw. Je kunt het pakket zelf samenstellen.

Uitverkocht

Beschrijving

Vismagneet PowerPull Shaft 1 met Wolf Garten/Gardena adapter en/of touw

Een Neodymium vismagneet met een ontzettend grote aantrekkingskracht rondom de gehele magneet. Koppel hem aan een Wolf Garten steel naar wens en prik hem in de bagger. Hij trekt echt ongelooflijk veel naar zich toe. Zeer geschikt voor het zoeken naar muntjes en kleine relics.

Wij bieden je de mogelijkheid om de POWERPULL Shaft 1 zelf samen te stellen. Wil je hem gaan gebruiken op een steel? Of toch liever aan een touw. Wil je hierin af kunnen wisselen? Alles is mogelijk.

 

Specificaties

 • Zeer krachtige Neodymium vismagneet
 • Diameter: 55 mm, hoogte: 45 mm
 • Aan alle kanten magnetisch. Zeer grote aantrekkingskracht
 • Zonder stalen omhulst (Let op: ga er zorgvuldig mee om)
 • De adapter is compatibel met alle stelen van Wolf Garten Multi-start combi systemen, of de Gardena combi systemen.
 • Inclusief handleiding succesvol en verantwoord magneetvissen en zoektips
 • Inclusief handschoenen voor goede grip

 

Opwaartse trekkracht van de POWERPULL Shaft

Bij een werpvismagneet is het heel logisch om na te gaan wat de opwaartse trekkracht van de magneet is. Bij een POWERPULL Shaft, een vismagneet zonder stalen behuizing is deze vraag minder logisch. Waarom?

Waarom staat er trouwens geen opwaartse trekkracht in de specificaties? In het artikel Opwaartse kracht VS aantrekkingskracht wordt beschreven waarom.

Pakket

De POWERPULL Shaft 1 kun je zelf samenstellen. Bepaal voor jezelf welke steel je graag bij de POWERPULL Shaft zou willen gaan gebruiken. Misschien heb je er al een in de schuur staan. In de bouwmarkt zijn er voor beide merken stelen te koop van 1.5 tot en met 4 meter lang (telescoop stok).

U kunt kiezen uit de POWERPULL Shaft 1 met:

 • Standaard pakket: vismagneet, RVS bout, ring en adapter (Wolf Garten of Gardena)
 • Touw pakket: vismagneet, RVS bout, ring, oogmoer en 20 meter 10mm dik touw
 • All-in pakket: vismagneet, RVS bout, ring, oogmoer, adapter (Wolf Garten of Gardena) en 20 meter 10mm dik touw

Bij elk pakket ook nog:

 • handleiding voor succesvol en verantwoord magneetvissen, vol met tips en tricks.
 • handschoenen voor extra grip en bescherming

 

Opties

Eventueel kun je ervoor kiezen om het pakket uit te bereiden met:

 • WD40 450ml onderhoud spray
 • Schroefdraad borgmiddel wanneer je de bout toch graag geheel vast wilt maken
 • RVS klem wanneer je het prettig vindt om naast een knoop het touw met klem vast te maken

 

Zeer grote aantrekkingskracht

Bij de POWERPULL Shaft gaat het om aantrekkingskracht. Deze magneet trekt echt ongelooflijk veel naar zich toe, van onderen, boven en aan de zijkant.

Hij is minder geschikt voor het uit het water halen van zware objecten. Hij is zeer geschikt voor het zoeken naar munten en kleine relics.

 

Kwaliteit

De POWERPULL strong magnets vismagneten zijn anders dan de andere magneten die elders worden aangeboden. Hij is ontworpen aan de hand van de kennis en ervaring van de echte magneetvissers.

Er zijn helaas veel goedkope magneten in omloop die verkocht worden als “super magneten” of  “vismagneten”. De praktijk leert echter dat de klant uiteindelijk iets koopt wat hij niet wilde. Dat is jammer. Deze mensen komen uiteindelijk bij ons of onze dealers terecht. Een goedkope magneet waarvan men beweert dat deze bijv. 130kg kan tillen, kan echt een grote teleurstelling worden. De hoeveelheid Neodymium die een goedkope magneet bevat is veel lager en trekt bovendien stukken minder goed. Goedkoop is duurkoop.

 

Behuizing

Anders dan de POWERPULL werpmagneten heeft de POWERPULL Shaft geen behuizing. Let op: neodymium is broos. Ga er zorgvuldig mee om.

Extra informatie

Gewicht 1 kg