Vismagneet POWERPULL 300

104,95 incl. BTW

Een Neodymium vismagneet met grote trekkracht, die zichzelf in de bagger of zand trekt. Deze vismagneet is extra verzwaard en heeft een optimaal kegel formaat waardoor hij nog dieper de bagger/het zand in gaat om de oudere vondsten boven water te halen zoals kanonskogels, zwaarden, oude bijlen en gereedschap!

Op voorraad

Beschrijving

Vismagneet PowerPull 300

Een Neodymium vismagneet met grote trekkracht, die zichzelf in de bagger of zand trekt. Gooi hem in het water en hij zakt bij het binnenhalen naar een diepte waar zich oude voorwerpen bevinden.

Specificaties:

  • trekkracht bovenwater 300 kg 
  • soort magneet: Neodymium super vismagneet
  • diameter van 80 mm
  • Neodymium schijf van 22 mm
  • beschermd tegen breuk dmv stalen omhulst en isolatiemateriaal
  • verzwaard, totaal gewicht maar liefst 2600 gram
  • RVS bevestigingsmateriaal
  • inclusief 20 meter touw van 10mm dik, kleur beige (zeer goed bestand tegen slijtage, fijn in de hand). Vernieuwd model 2019.
  • inclusief handleiding succesvol en verantwoord magneetvissen en zoektips
  • inclusief vismagneet handschoenen voor grip en bescherming

 

Waarom een PowerPull?

De POWERPULL 300 is de opvolger van de POWERPULL 270 en sinds augustus 2018 op de markt. Door de grote vraag naar verzwaarde vismagneten met de bekende POWERPULL kegel-vormgeving hebben wij de POWERPULL 270 op de markt gebracht. Deze zeer populaire magneet is door ontwikkeld en verbeterd waardoor deze goed is voor een trekkracht van 300 kg.

Een zeer krachtige Neodymium vismagneet die zichzelf in de bagger of zand trekt. Gooi hem in het water en hij zakt zo diep in de bagger dan maar mogelijk is. Waar andere eenvoudige magneetjes stuiterend over de bodem gaan, zakt en graaft de POWERPULL 300 zich de diepte op en bijt zich vast aan dieper liggende (dus oudere) vondsten.

Uitstekend om vanaf de boot, brug of gewoon langs de kant de POWERPULL dieper dan ooit in de bagger te laten zinken! Meer kans op oude vondsten zoals kanonskogels, zwaarden, oude bijlen etc.

Deze verzwaarde supermagneet heeft een trekkracht van maar liefst 300 kg.
Inclusief handleiding voor succesvol en antwoord magneetvissen, vol met tips en tricks.

 

Kwaliteit staat bovenaan:

De POWERPULL strong magnets zijn anders dan de andere magneten die elders worden aangeboden. Hij is ontworpen aan de hand van de kennis en ervaring van de echte magneetvissers. Tevens is de magneet voorzien van oersterk roestvrij staal (RVS) bevestigingsmateriaal.

Er zijn helaas veel goedkope magneten in omloop die verkocht worden als “super magneten” of  “vismagneten”. De praktijk leert echter dat de klant uiteindelijk iets koopt wat hij niet wilde. Dat is jammer. Deze mensen komen uiteindelijk bij ons of onze dealers terecht. Een goedkope magneet waarvan men beweert dat deze bijv. 130kg kan tillen, kan echt een grote teleurstelling worden. De hoeveelheid Neodymium die een goedkope magneet bevat is veel lager en trekt bovendien stukken minder goed. Goedkoop is duurkoop.

Wij leveren de POWERPULL super vismagneet met kwaliteitsgarantie!

Verzwaarder:

De verzwaarder zorgt ervoor dat de magneet dieper in de bodem/bagger terecht komt en hiermee meer vondsten naar boven trekt zoals kanonskogels, zwaarden, oude bijlen, allerlei militaria zoals oude legerhelmen, (onderdelen van) wapens.

Een niet verzwaarde magneet stuitert als het ware over de bodem en haalt dan alleen het bovenliggend (nieuw) materiaal op.

 

Met de POWERPULL haalt u een echte SUPER vismagneet in huis!

Extra informatie

Gewicht 3 kg

Andere suggesties…