Vismagneet POWERPULL 525

120,95 incl. BTW

Deze unieke permanente supermagneet heeft een over geweldige trekkracht van meer dan 525 kg. Een professionele vismagneet die met zijn trekkracht per vierkante centimeter alle andere vismagneten overtreft.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Vismagneet PowerPull 525

Een Neodymium vismagneet met grote trekkracht, die zichzelf in de bagger of zand trekt. Gooi hem in het water en hij zakt bij het binnenhalen naar een diepte waar zich oude voorwerpen bevinden.

 

Specificaties

  • trekkracht 525 kg
  • extreme diameter van 105mm (kern 90mm!)
  • extreem dikke magneetschijf (buiten hoogte: 33,5mm)
  • gewicht exclusief touw 2,5kg
  • dikke stalen omhulst (7.5mm) voor bescherming van de vismagneet
  • RVS bevestigingsmateriaal
  • inclusief handleiding succesvol en verantwoord magneetvissen en zoektips

Uniek concept

Deze unieke permanente super vismagneet heeft een over geweldige trekkracht van 525 kg op een schoon stuk staal van 10mm. Hij heeft een buitendiameter van 105mm met een kern van 90mm en een hoogte van 33,5mm !! Deze POWERPULL vismagneet is door zijn omvang al zwaar en tevens stabiel dat hij als een stofzuiger alle vondsten uit de bodem trekt, niets laat hij achter.

Deze unieke kern zorgt ervoor dat de trekkracht per vierkante centimeter extreem krachtig is! Krachtiger dan de 525kg vismagneten elders!

 

ACCESSOIRES

(standaard niet meegeleverd)

Touw 10mm

Voor de POWERPULL 525 adviseren wij: touw 10mm, 20 meter

 

 

Handschoenen

Handschoenen zijn bij magneetvissen onmisbaar. Bij iedere worp blijft er van alles aan de vismagneet zitten. Niet alleen de mooie vondsten, ook scherp metaalgruis, roestende vissenhaakjes. Deze wil je niet in je vingers hebben.

 

Opbergkoffer

Een compacte en stevige opbergkoffer voor je vismagneet. Handig om je vismagneet te vervoeren. Geschikt voor elke vismagneet.

 

 

Kwaliteit staat bovenaan

De POWERPULLs zijn anders dan de andere supermagneten die worden aangeboden. Hij is ontworpen aan de hand van de kennis en ervaring van de echte magneetvissers. Tevens is de magneet voorzien van oersterk roestvrij staal (RVS) bevestigingsmateriaal.

Er zijn helaas veel goedkope magneten in omloop die “super magneten” of  “vismagneten” worden genoemd maar de praktijk leert ons dat de klant uiteindelijk iets koopt wat hij niet wilde en komt dan bij ons terecht. Een goedkope magneet waarvan men beweert dat deze bijv. 130kg kan tillen, zal echt een grote teleurstelling worden. De hoeveelheid Neodymium die een goedkope magneet bevat is veel lager (= duurkoop!) en echt een stuk minder goed. De lol is er dan gauw vanaf.

Wij leveren onze vismagneten met kwaliteitsgarantie!

Met de POWERPULL haal je een echte SUPER vismagneet in huis!

Extra informatie

Gewicht 3 kg

Andere suggesties…