Vismagneet POWERPULL 525

94,95 incl. BTW

Deze unieke permanente supermagneet heeft een overweldigende trekkracht van meer dan 525 kg. Een professionele vismagneet die met zijn trekkracht per vierkante centimeter alle andere vismagneten overtreft.

Op voorraad

Beschrijving

Vismagneet PowerPull 525

Een Neodymium vismagneet met grote trekkracht die zichzelf in de bagger of zand trekt. Gooi hem in het water en hij zakt bij het binnenhalen naar een diepte waar zich oude voorwerpen bevinden.

 

Specificaties

  • trekkracht 525 kg
  • extreme diameter van 105mm (kern 90mm!)
  • extreem dikke magneetschijf (buiten hoogte: 33,5mm)
  • gewicht exclusief touw 2400 gram
  • dik stalen omhulsel (7.5mm) voor bescherming van de vismagneet
  • RVS bevestigingsmateriaal
  • inclusief handleiding succesvol en verantwoord magneetvissen en zoektips

Uniek concept

Deze unieke permanente super vismagneet heeft een over geweldige trekkracht van 525 kg op een schoon stuk staal van 10mm. Hij heeft een buitendiameter van 105mm met een kern van 90mm en een hoogte van 33,5mm !! Deze POWERPULL vismagneet is door zijn omvang al zwaar en tevens stabiel dat hij als een stofzuiger alle vondsten uit de bodem trekt, niets laat hij achter.

Deze unieke kern zorgt ervoor dat de trekkracht per vierkante centimeter extreem krachtig is! Krachtiger dan de 525kg vismagneten elders!

 

ACCESSOIRES

(standaard niet meegeleverd)

Touw 10mm

Voor de POWERPULL 525 adviseren wij: touw 10mm, 20 meter

Handschoenen

Handschoenen zijn bij magneetvissen onmisbaar. Bij iedere worp blijft er van alles aan de vismagneet zitten. Niet alleen de mooie vondsten, ook scherp metaalgruis, roestende vissenhaakjes. Deze wil je niet in je vingers hebben.

 

Opbergkoffer

Een compacte en stevige opbergkoffer voor je vismagneet. Handig om je vismagneet te vervoeren. Geschikt voor elke vismagneet.

Extra informatie

Gewicht 3 kg

Andere suggesties…