Vismagneet POWERPULL 350

89,95 incl. BTW

Deze permanente supermagneet heeft een overgeweldige trekkracht van 350 kg boven water. Een lichtgewicht professionele vismagneet, de broer van de PowerPull 500 vismagneet.

Op voorraad

Beschrijving

Vismagneet PowerPull 350

Een Neodymium vismagneet met grote trekkracht. De POWERPULL 350 is de kleine broer van de POWERPULL 500, enorme trekkracht maar licht in gewicht. Door zijn gewicht is hij makkelijk door iedereen te werpen.

 

Specificaties:

  • trekkracht 350 kg
  • lichtgewicht, maar extreme trekkracht. Gewicht excl. touw 1 kg
  • extra dikkere stalen omhulst. De vismagneet is goed beschermt
  • RVS bevestigingsmateriaal
  • inclusief handleiding succesvol en verantwoord magneetvissen en zoektips

 

For our international clients

POWERPULL 350 strong magnet

 

ACCESSOIRES

(standaard niet meegeleverd)

Touw 10mm

Voor de POWERPULL 220 adviseren wij: touw 10mm, 20 meter

 

 

Handschoenen

Handschoenen zijn bij magneetvissen onmisbaar. Bij iedere worp blijft er van alles aan de vismagneet zitten. Niet alleen de mooie vondsten, ook scherp metaalgruis, roestende vissenhaakjes. Deze wil je niet in je vingers hebben.

 

Opbergkoffer

Een compacte en stevige opbergkoffer voor je vismagneet. Handig om je vismagneet te vervoeren. Geschikt voor elke vismagneet.

 

 

Kwaliteit staat bovenaan

De POWERPULLs zijn anders dan de andere supermagneten die worden aangeboden. Hij is ontworpen aan de hand van de kennis en ervaring van de echte magneetvissers. Tevens is de magneet voorzien van oersterk roestvrij staal (RVS) bevestigingsmateriaal.

Er zijn helaas veel goedkope magneten in omloop die “super magneten” of  “vismagneten” worden genoemd maar de praktijk leert ons dat de klant uiteindelijk iets koopt wat hij niet wilde en komt dan bij ons terecht. Een goedkope magneet waarvan men beweert dat deze bijv. 130kg kan tillen, zal echt een grote teleurstelling worden. De hoeveelheid Neodymium die een goedkope magneet bevat is veel lager (= duurkoop!) en echt een stuk minder goed. De lol is er dan gauw vanaf.

Wij leveren onze vismagneten met kwaliteitsgarantie!

Met de POWERPULL haal je een echte SUPER vismagneet in huis!

 

 

Extra informatie

Gewicht 1.5 kg

Andere suggesties…