Vismagneet POWERPULL 220

59,95 incl. BTW

Deze super vismagneet heeft een trekkracht van 220kg. Hij is verzwaard en heeft een optimaal kegel formaat waardoor hij dieper de bagger/het zand in graaft: meer kans op oudere vondsten zoals kanonskogels, zwaarden, oude bijlen/ gereedschap!

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Vismagneet PowerPull 220

Deze super vismagneet heeft een trekkracht van 220kg. Deze vismagneet is extra verzwaard en heeft een optimaal kegel formaat waardoor hij nog dieper de bagger/het zand in graaft: meer kans op oudere vondsten zoals kanonskogels, zwaarden, oude bijlen en oud gereedschap!

 

Specificaties

  • Trekkracht 220 kg
  • verzwaard, totaalgewicht maar liefst 2400 gram!!
  • kegelformaat zorgt voor graaffunctie in bagger en zandbodem
  • beschermd tegen breuk door stalen omhulsel en isolatiemateriaal
  • RVS bevestigingsmateriaal
  • inclusief handleiding succesvol en verantwoord magneetvissen en zoektips

 

ACCESSOIRES

(standaard niet meegeleverd)
 
Voor de POWERPULL 220 adviseren wij ons 10mm touw
 
Handschoenen
Zijn bij magneetvissen onmisbaar. Bij iedere worp blijft er van alles aan de vismagneet zitten. Niet alleen de mooie vondsten, ook scherp metaalgruis, roestende vissenhaakjes. Deze wil je niet in je vingers hebben.
 
Opbergkoffer
Een compacte en stevige opbergkoffer voor je vismagneet. Handig om je vismagneet te vervoeren. Geschikt voor elke vismagneet.

 

Meer kans op ouders vondsten

De POWERPULL is verzwaard wat ervoor zorgt dat de vismagneet dieper in de bodem/bagger terecht komt en hiermee meer (oudere) vondsten naar boven trekt.

 

Krachttest

Op de POWERPULL 220 geven wij garantie bij aankoop. Dit betekend dat de POWERPULL 220 ook echt 220 kg trekt op een schoon stuk staal van 20 mm dik.

Andere suggesties…