Vismagneet POWERPULL 200

95,95 incl. BTW

Deze super vismagneet heeft een trekkracht van 200kg boven water. Deze vismagneet is extra verzwaard en een optimaal kegel formaat waardoor hij nog dieper de bagger/het zand in graaft: meer kans op oudere vondsten zoals kanonskogels, zwaarden, oude bijlen en oud gereedschap!

Op voorraad

Beschrijving

Vismagneet PowerPull 200

Deze super vismagneet heeft een trekkracht van 200kg. Deze vismagneet is extra verzwaard en een optimaal kegel formaat waardoor hij nog dieper de bagger/het zand in graaft: meer kans op oudere vondsten zoals kanonskogels, zwaarden, oude bijlen en oud gereedschap!

 

Specificaties

  • trekkracht bovenwater ruim 200 kg +
  • soort magneet: Neodymium super vismagneet
  • diameter van 80 mm
  • Neodymium schijf van 22 mm
  • beschermd tegen breuk dmv stalen omhulst en isolatiemateriaal
  • verzwaard, totaal gewicht maar liefst 2600 gram!!
  • RVS bevestigingsmateriaal
  • inclusief 20 meter touw van 10mm dik, kleur beige (zeer goed bestand tegen slijtage, fijn in de hand). Vernieuwd model 2019.
  • inclusief handleiding succesvol en verantwoord magneetvissen en zoektips
  • inclusief vismagneet handschoenen voor grip en bescherming

 

Neodymium

De PowerPull 200 heeft een extra grotere diameter dan de PowerPull 130 en tevens een dikkere Neodymium schijf. Dit betekend dat hij meer vondsten naar zich toetrekt en dat de trekkracht per vierkante mm groter is geworden. Dit komt ten goede bij roestige, niet vlakke objecten.

 

Verzwaard

Deze PowerPull is net als de PowerPull 160 extra verzwaard. Gooi hem in het water en hij zakt zo diep in de bagger dan maar mogelijk is. Werken met een telescoopstok is niet meer nodig. Anders dan alle eenvoudige magneetjes die stuiterend over de bodem gaan.

Het gewicht van deze PowerPull doet het werk voor u.

Uitstekend om vanaf de boot, brug of gewoon langs de kant de PowerPull dieper dan ooit in de bagger te laten zinken! Meer kans op oude vondsten zoals kanonskogels, zwaarden, oude bijlen etc.

Een niet verzwaarde magneet stuitert als het ware over de bodem en haalt dan alleen het bovenliggend (nieuw) materiaal op.

 

Kwaliteit staat bovenaan

De PowerPulls zijn anders dan de andere supermagneten die worden aangeboden. Hij is ontworpen aan de hand van de kennis en ervaring van de echte magneetvissers. Tevens is de magneet voorzien van oersterk roestvrij staal (RVS) bevestigingsmateriaal.

Er zijn helaas veel goedkope magneten in omloop die “super magneten” of  “vismagneten” worden genoemd maar de praktijk leert ons dat de klant uiteindelijk iets koopt wat hij niet wilde en komt dan bij ons terecht. Een goedkope magneet waarvan men beweert dat deze bijv. 130kg kan tillen, zal echt een grote teleurstelling worden. De hoeveelheid Neodymium die een goedkope magneet bevat is veel lager (= duurkoop!) en trekt bovendien stukken minder goed.

 

Met de PowerPull haalt u een echte SUPER magneet in huis!

Gratis sleutelhanger met extreme aantrekkingskracht. U bent gewaarschuwd als u hiermee over straat loopt (zolang de voorraad strekt).

Extra informatie

Gewicht 2.5 kg

Andere suggesties…