Vismagneet POWERPULL 100

59,95 incl. BTW

De PowerPull 100 Neodymium super vismagneet is geschikt voor het hele gezin. Een low-budget vismagneet van hoge kwaliteit

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Vismagneet PowerPull 100

De PowerPull 100 Neodymium super vismagneet is geschikt voor het hele gezin. Bent u op zoek naar een super vismagneet die voor zowel uw kinderen als voor uzelf geschikt is dan is dit de vismagneet die u zoekt! Een goede low-budget vismagneet van hoge kwaliteit.

 

Specificaties

  • Trekkracht 100 kg
  • Verzwaard, totaal gewicht 800 gram
  • Nog dikkere stalen omhulst voor nog meer bescherming van de vismagneet
  • Kegelformaat voor verbeterde graaffunctie in bagger en zandbodem
  • RVS bevestigingsmateriaal
  • Inclusief 20 meter touw, kleur beige (hoogwaardig kwaliteit en daardoor beter bestand tegen slijtage). Vernieuwd model 2019.
  • inclusief handleiding succesvol en verantwoord magneetvissen en zoektips
  • inclusief vismagneet handschoenen voor grip en bescherming

 

Meer Power?

Tevens hebben we de POWERPULL 150, 200, 300, 350, 500.
Alles is uit voorraad leverbaar.

 

Kwaliteit staat bovenaan

De PowerPulls zijn anders dan de andere supermagneten die worden aangeboden. Hij is ontworpen aan de hand van de kennis en ervaring van de echte magneetvissers. Tevens is de magneet voorzien van oersterk roestvrij staal (RVS) bevestigingsmateriaal.

Er zijn helaas veel goedkope magneten in omloop die “super magneten” of  “vismagneten” worden genoemd maar de praktijk leert ons dat de klant uiteindelijk iets koopt wat hij niet wilde en komt dan bij ons terecht. Een goedkope magneet waarvan men beweert dat deze bijv. 130kg kan tillen, zal echt een grote teleurstelling worden. De hoeveelheid Neodymium die een goedkope magneet bevat is veel lager (= duurkoop!) en trekt bovendien stukken minder goed.

 

Verzwaard

De PowerPull is verzwaard wat ervoor zorgt dat de vismagneet dieper in de bodem/bagger terecht komt en hiermee meer (oudere) vondsten naar boven trekt.

 

Neodymium

Een vismagneet van het materiaal Neodymium is erg broos. Slaat deze magneet onbeschermde tegen een hard oppervlak dan kan hij vrij makkelijk in stukken breken. De PowerPull is hiertegen beschermd.

Met de PowerPull haalt u een echte SUPER vismagneet in huis!

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Andere suggesties…