Vismagneet POWER DREG met touw

39,95 incl. BTW

De POWER DREG is handig gereedschap om bij de PowerPull of HiForce super vismagneet te hebben. Komt u een arm te kort, met de PowerDreg kan een ander meehelpen de grote voorwerpen uit het water te trekken.

Op voorraad

Beschrijving

Vismagneet power dreg

De PowerDreg is handig gereedschap om bij de POWERPULL vismagneet te hebben. Kom je een arm te kort, met de PowerDreg kan een ander meehelpen de grote voorwerpen uit het water te trekken. Ook kun je een (te) zwaar object met behulp van de PowerDreg vastmaken aan bijvoorbeeld een brug of kade.

 

Specificaties

  • Oersterke 3 klauw dreg
  • 19 cm hoog
  • RVS materiaal. Doordat de Power Dreg van RVS is, blijft deze niet aan je magneet vast zitten. Wel zo handig. Tevens: roestvast!
  • Inclusief 15 meter, 8mm hoge kwaliteit Zwitsers touw. Vernieuwd model 2019.

 

Toepassing

De PowerDreg is handig gereedschap om bij de POWERPULL vismagneet te hebben. Kom je een arm te kort, met de PowerDreg kan een ander meehelpen de grote voorwerpen uit het water te trekken. Denk aan fietsen. Ze kunnen door een POWERPULL uit het water getrokken worden. Echter is het minder handig als de fiets onder een brug hangt. Of wanneer het voorwerp te zwaar is om uit het water te trekken heb je met de PowerDreg en een mede-magneetvisser extra kracht.

Je kunt de PowerDreg ook in combinatie met een POWERPULL aanschaffen, je krijgt hierop een korting tot 30 euro. Kies hieronder één van de POWERPULL Powerpack producten.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Andere suggesties…