T-shirt magneetvissen.nl

15,00 incl. BTW

Ken je een fanatieke magneetvisser die je graag iets exclusiefs voor zijn verjaardag geeft? Dan is dit het ideale en meest originele cadeau wat je kunt geven!

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Een geweldig cadeau voor de fanatieke magneetvisser… de ‘evolutie van magneetvissen’ … exclusief en alleen bij magneetvissen.nl te koop (copyright)

Bestel nu je Evolution Magnet Fishing t-shirt voor maar 15 euro.

Bestel hem direct met je POWERPULL en je betaald geen verzendkosten.

 

Kiezen van de juiste maat

Wij bieden verschillende maten aan. Maak hieronder een keuze:

  • XL (B: 61cm x L: 79cm),
  • Large (B: 56cm x L: 76cm),
  • Medium (B: 51cm x L: 74cm) en

 

 

 

Zit jouw maat er niet bij? Neem dan contact met ons op: info@magneetvissen.nl.

 

Youtuber?

Ben je een Youtuber en wil je meer bezoekers op je youtube-kanaal? Wij kunnen onze clubleden toevoegen aan ons promotieteam. Op de website magneetvissen.nl zullen wij al jouw nieuwe video’s promoten (wat ook nog op oa onze Facebook, Insta, Tumbler, Pinterest accounts zal worden gedeeld). Meer bezoekers, meer volgers!!

Klik hier

 

Eigen naam / Youtube-kanaal?

Wil je je eigen naam op je t-shirt hebben? Of de naam van je Youtube-kanaal? Ook dat kan. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Wel is de levertijd dan ongeveer 10 dagen.

 

Eigen logo (afbeelding)?

Tegen een kleine meerprijs kan ook een eigen logo (afbeelding) op je t-shirt worden geplaatst. Kosten hiervan zijn 10 euro extra (totaal 15 euro). Levertijd ongeveer 10 dagen.

U kunt de afbeelding die u gedrukt wilt hebben naar het volgende e-mailadres sturen: info@magneetvissen.nl. Vergeet in deze e-mail niet uw bestellingsnummer te vermelden.