The Black Crow

YouTuber The Black Crow

Van alles kom je tegen met magneetvissen

Met magneetvissen haal je echt van alles uit het water. Elke dag is anders. Vooral met de POWERPULL Magximum vismagneet in combinatie met de Extender steel zul je op de juiste plekken heel veel los geld uit het water vissen. https://www.youtube.com/watch?v=pwH-bwLYPhg

Lees meer »

Criminele mobiel gevonden tijdens magneetvissen

  https://www.youtube.com/watch?v=L1tIkm9gM3Q   Niet zeldzaam, gewoon uit 2014 maar wel leuk zo’n vierkante munt.   Je zou zeggen: vreemd, hij zou al heel lang in het water moeten liggen, zo’n oud model, toch ziet hij er als nieuw uit. Deze mobieltjes komen vaak uit het criminele circuit: eenvoudig, goedkoop en …

Lees meer »

Magneetvissen bij de gevangenis

Magneetvissen in de buurt van de gevangenis levert altijd wel interessante dingen op. https://www.youtube.com/watch?v=fu3S8XEeX2I   Gevonden met een POWERPULL Magximum vismagneet!

Lees meer »

Magneetvissen is KASSA

  Op de juiste plekken haal je er meerdere munten tegelijk uit. Zeker met de POWERPULL Magximum vismagneet.   The Black Crow gebruikt een POWERPULL Magximum vismagneet op steel (Wolf Garten).

Lees meer »

Scorpion vz. 61-pistoolmitrailleur

Ron vond in 2018 een onderdeel van een Scorpion vz. 61-pistoolmitrailleur. Dit onderdeel is niet meer in zijn bezig, is ingeleverd bij de politie.       Gevonden tijdens het magneetvissen met de POWERPULL 350 vismagneet.

Lees meer »