Magneetvissen zonder kopzorgen

Onze POWERPULL vismagneten hebben een kwaliteitsgarantie!

De kwaliteit van de POWERPULL strong magnets vismagneten en het bijbehorende touw is bij ons een centraal aandachtspunt en daarom:

  • kunt u er 100% zeker van zijn dat bij aankoop de POWERPULL de aangegeven trekkracht, die in de specificaties staan, ook daadwerkelijk wordt behaald (test op een schoon vlak stuk staal van 10mm)
  • weet u zeker dat het bijbehorende touw (onder normale omstandigheden) bij aankoop minimaal 3x de trekkracht van de vismagneet aankan. U wilt uw vismagneet niet kwijt als u het touw goed onderhoud volgens de handleiding.

Zoek op Youtube naar “review vismagneet magnet busters” en u zult zien dat er heel veel slechte magneten op de markt zijn.

Ook heeft u niets aan een touw die de vismagneet niet kan houden. Een touw met een knoop erin verliest al gauw 50% van zijn maximale trekkracht. Heeft u een magneet van 300 kg en een touw met een maximale houdkracht 400 kg? Met een knoop in dit touw is de kans groot dat u uw magneet kwijt raakt!

Krachttest POWERPULL 150

Krachttest POWERPULL 300

Krachttest POWERPULL 500

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande nog eventuele vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen: info@info@magneetvissen.nl

Meer informatie over een POWERPULL strong magnets vismagneet of één van onze super vismagneet bestellen? Klik hier magneetvissen!