Magneetvissen zonder kopzorgen


Magneetvissen zonder kopzorgen

Onze POWERPULL vismagneten hebben een kwaliteitsgarantie!

De kwaliteit van de POWERPULL strong magnets vismagneten en het bijbehorende touw is bij ons een centraal aandachtspunt en daarom:

  • kunt u er 100% zeker van zijn dat bij aankoop de POWERPULL de aangegeven trekkracht, die in de specificaties staan, ook daadwerkelijk wordt behaald (test op een schoon vlak stuk staal van 10mm)
  • weet u zeker dat het bijbehorende touw (onder normale omstandigheden) bij aankoop minimaal 3x de trekkracht van de vismagneet aankan. U wilt uw vismagneet niet kwijt als u het touw goed onderhoud volgens de handleiding.

Zoek op Youtube naar “review vismagneet magnet busters” en u zult zien dat er heel veel slechte magneten op de markt zijn.

Ook heeft u niets aan een touw die de vismagneet niet kan houden. Een touw met een knoop erin verliest al gauw 50% van zijn maximale trekkracht. Heeft u een magneet van 300 kg en een touw met een maximale houdkracht 400 kg? Met een knoop in dit touw is de kans groot dat u uw magneet kwijt raakt!

Krachttest POWERPULL 150

https://www.youtube.com/watch?v=l4PEYG4F4ps

Krachttest POWERPULL 300

Krachttest POWERPULL 500

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande nog eventuele vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen: info@info@magneetvissen.nl

Meer informatie over een POWERPULL strong magnets vismagneet of één van onze super vismagneet bestellen? Klik hier magneetvissen!