Help help sleutel in de gracht gevallen

Geregeld krijgen wij een noodoproep van pechvogels die sleutels in het water hebben laten vallen.

Al zijn wij geen meldpunt voor ‘verloren voorwerpen in het water’ toch willen wij deze mensen graag helpen. Meestal kunnen wij ze helpen door hen in contact te brengen met magneetvissers uit ons netwerk. Wat is nu het snelste om uw sleutels weer in handen te krijgen? Het werkt het beste en snelste om op facebook even lid te worden van een willekeurige groep over magneetvissen en vervolgens daar een oproep te plaatsen. Vermeld de plaatsnaam, wijk en wat er is verloren, al snel reageren er magneetvissers uit die regio die meestal zeer snel te hulp kunnen schieten. Een beloning regelt u zelf onderling en kan verschillen van niks, een fles bier, benzinegeld of iets anders passends.

Het komt ook voor dat er wat complexere meldingen binnenkomen. Een drone of mobiel in het water beland. Tja, dan kunnen wij uiteraard ook ons netwerk raadplegen maar het ophalen van een mobiel met een magneet zal niet zonder schade gaan. Een mobiel in de buurt houden van een sterke magneet kan funest zijn voor je mobiel, al helemaal als het gaat om zo’n sterke POWERPULL allround magneet.
Meestal kunnen we dan een duikteam inschakelen.

Het is een blijft altijd weer een avontuur dat magneetvissen!

Voor vragen kunt u altijd via Whatsapp bij ons terecht, 0618726319 – Roy
Ook kunt u bij ons in Hoorn op afspraak terecht om een magneet te lenen ( voor bijvoorbeeld éénmalig gebruik om de sleutels weer terug te krijgen) of uiteraard om een nieuwe magneet aan te schaffen.